Kakao Yağı

Kakao Yağı kullanımı,Kakao Yağı faydaları, Kakao Yağı ne işe yarar gibi Kakao Yağı ile ilgili tüm merak ettikleriniz

  • doa
  • doa
  • doa

Kakao Kremi

Yazan admin 1 Yorum

kakaoyagi.org olarak hazırladığımız kakao kremi yazımızın hepinize faydalı olmasını umuyoruz. Kakao Kremi   Kakao yağı özlü kremler son dönemlerde oldukça revaçta, genellikle bronzlaşma, cilt çatlakları ve nemlendirici kremlere adını veren kakao kremi, kakao yağının yapısal özelliklerini taşımaktadır. Ancak unutulmaması gereken durum, her ne kadar kakao kremleri, losyonları vb. kozmetik ürünler içerisinde kullanılan kakao özüne ...

Devamı

Kakao Yağı Cilt Bu yazımızda www.ozeldiyet.net sitesinden alıntı yapıyoruz umarız hepinize faydalı olur. Cilt çatlakları, epilasyon sonrası yıpranan cildin tedavi edilmesi, sağlıklı ve hızlı bronzluk için kakao yağı bayanların vazgeçilmezleri arasındadır. Üstelik hoş kokusu sayesinde vücutta ınanılmaz bir rahatlık vermektedir.İstenmeyen Tüylerden Kurtulduktan Sonra Rahatlamak İçin Kakao Yağı Kullanın İstenmeyen tüylerden kurtulmak için ...

Devamı

Cildinize Faydalı Yağlar Mükemmel görünümlü bir cilt için cildinizi içeriden de beslemeniz gerekmektedir. Bu yüzden diyet ve egzersizin en az kulladığınız kozmetik ürünler kadar önemi vardır. Bu yüzden beslenmenize ve sporunuza çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Mükemmel görünümlü bir cilt için cildinizi içeriden de beslemeniz gerekmektedir. Bu yüzden diyet ve egzersizin en az ...

Devamı

Çikolata ve Kakao Çikolata’nın lezzetini belirleyen en temel faktör üretimde kullanılan hammaddelerdir. Gerçek çikolata kakao yağından yapılır. Kakao yağı harici diğer yağlar palm yağı, hayvansal yağlar ve bitkisel yağların kullanıldığı ürünler her ne kadar “çikolata” olarak görülse de, bu ürünler aslında gerçek çikolata değildir. Kullanılan kakaonun orijini çikolatanın lezzeti ve kalitesi ...

Devamı

Kakao Yağı Kullanımı Kakao yağı (cocoa butter) katı bir yağ olduğu için kullanımı oldukça zor bir yağdır. Kakao yağı kullanımı zor olmasına karşı saf ve katı olduğu zaman cilt üzerinde oldukça faydalı etkileri görülür. Ancak tekrar söylemek gerekirse kakao yağı katı bir yağdır, sizlere şişede satılan kakao yağları orjinal değildir. Kakao Yağı Kakao ...

Devamı

Baobab Yağı Baobab tohumları sağlıklı bir cilt için gerekli olan A, C, D, E, F Vitaminleri ve beta-karoten, amin asitler, tartarik asiti yüksek miktarda içerir. Bu tohumların soğuk presle sıkılması ile baobab yağı elde edilir. Kuruyan, susuz kalmış, tahriş olmuş ciltleri yatıştıran baobab yağı özellikle saf kullanıldığında daha etkilidir. Baobab yağından birçok krem, serum, ...

Devamı

Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizi yağı bütün dünyada özel bir ilgi görür. Pasifik Adalarında hindistan cevizi yağının tüm hastalıklar için şifa olduğu düşünülür, yaşam ağacı olarak adlandırılır.  Anne sütünde bol bulunan laurik asit içerir ve antioksidan Polifenollerce zengindir. Yapısında, omega 6, linoleic acid, Monounsaturated, Oleic Acid, Caproic Acid, Capric Acid, Caprylic Acid, Lauric Acid, Myristic Acid, Stearic Acid, Alpha Tocopherol, Delta ...

Devamı

BADEM YAĞI Badem, gülgiller familyasında bulunan bir ağaç türünün, yenebilen meyvesidir. Bulunduğu familyanın diğer üyelerinin aksine badem tatlı ve etli bir dış çevre yerine bir örtü ile kaplıdır, içinde ser bir kabul ve kabuğun içinde yenilebilen çekirdek kısmı bulunur. Badem ağacı güneybatı Asya’ya özgü, boyu 4-9 metre’ye ulaşabilen, mızraksı yaprakları olan ve 5 taç ...

Devamı

Kakao Kakao (Theobroma cacao), 4-8 metre boyunda ebegümecigiller (Malvaceae) familyasından çikolata yapımında kullanılan bir bitki türü. Kakao ağacı olarak da bilinir. Doğal yetişme alanı Güney Amerika, Batı Afrika, Batı Hint adaları olmakla beraber, Tropiklerin genelinde yetiştirilmektedir. Theobromin adlı bir alkaloit eldesinde ve kakao yağı eldesinde kullanıldığı gibi, kakaonun tohumları da çikolata yapımında ...

Devamı

Cocoa Butter Birçok krem ve kozmetik üründe görüğünüz cocoa butter içeriğinin ne olduğuna biraz bakalım isterseniz. Cocoa yani kakao Kakao (Theobroma cacao), 4-8 metre boyunda ebegümecigiller (Malvaceae) familyasından çikolata yapımında kullanılan bir bitki türü. Doğal yetişme alanı Güney Amerika, Batı Afrika, Batı Hint adaları olmakla beraber, Tropiklerin genelinde yetiştirilmektedir. Theobromin adlı bir alkaloit eldesinde ...

Devamı

Son Yorumlar